Iščete izvirno in praktično darilo? Odgovor je bučno olje v darilni embalaži

Si želite letos vašim najbližjim ali poslovnim partnerjem podariti izvirno in hkrati praktično darilo? Bučno olje Jeruzalem Sat v darilni embalaži je pravi odgovor!

Bučno olje – pristno, izvirno in praktično darilo

Bučno olje  Oljarne JERUZALEM SAT iz Središča ob Dravi je izjemno bogato, tako da ga lahko uporabljamo kot začimbo v najrazličnejših jedeh – v solatah, glavnih jedeh, omakah, pa tudi v pecivih in slaščicah.

Dokaz za pravo bučno olje je oznaka na etiketi zaščitena geografska označba. Pomembno je, da izberemo bučno olje, ki je proizvedeno iz bučnic slovenskega porekla.

Darilni paketi z okusom, izbrani za vas

Bližamo se zadnjemu delu koledarskega leta, ko začnemo pogledovati za darili najdražjim in poslovnim partnerjem. V poplavi cenenih drobnarij, ki jih običajno kupujemo, tako samo obdarovanje izgubi svoj čar. Mar se ne letos odločili za drugačen poklon, tak po katerem si vas bodo zapomnili in tak, ki ne bo zgolj obstal v času na najvišji polici vaše vitrine.

jeruzalem sat bučno olje darilni paket

Darilni paketi Oljarne Jeruzalem Sat iz Središča ob Dravi so izbrani samo za vas. Na voljo je široka paleta najrazličnejših kombinacij bučnega olja, bučnih pralin, medenjakov, na voljo pa je tudi slasten bučni namaz bučotela in številni drugi izbrani izdelki, ki jih obožujejo vse generacije.

Bučno olje – pristni slovenski izdelek

Z značilnim aromatičnim vonjem in okusom je bučno olje nepogrešljivo v kulinariki. Najpogosteje se uporablja za prelive k solatam. Ampak bučno olje se lahko uporablja skoraj povsod: za mariniranje, za pripravo omak, za prelive testenin, za rižote, za hladne mesne jedi, juhe, sladice in za pripravo različnih namazov. Pravi gurmanski užitek pa je vaniljev sladoled prelit z bučnim oljem.

Oglasno sporočilo

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: