INTERVJU: Miha Kavčič – razkritje podrobnosti nove oddaje na Planet TV

Tekmovalec prve sezone oddaje Kmetija: Nov začetek in artist obenem se bo preizkusil v novi vlogi. Človek, ki brez sramu razkrije vsako svojo intimno podrobnost, bo na Planet TV vodil novo oddajo, v kateri bo sam vrtal v drobovje aktualnega resničnostnega šova.

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv

Čeprav je že nekaj časa odkar smo te spremljali na televiziji, nam zaupaj kako se je tvoje življenje s tem »nastopom« spremenilo? Predvsem kje se je to poznalo, kaj je drugače?

Miha: “Za sam nastop v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek sem se odločil načrtno, da javnost opozorim nase in mislim, da se mi je to obrestovalo. Odprla so se mi določena vrata na družabni sceni, postal sem nov član skupine Sestre, veliko nastopam in kmalu začenjam svojo oddajo na Planet TV, katera bo vezana na vsebino šova Kmetija: Nov začtek. Še malo in bom glavni v Hollywoodu (smeh). V obdobju treh let sem si nabral veliko izkušenj in za njih sem neverjetno hvaležen.”

Kakšen je odnos ljudi in kako te sprejemajo zdaj, ko si javno nastopil in izrazil svojo usmerjenost? Predvsem imamo v mislih tiste, ki ne podpirajo istospolnih ljudi.

Miha: “Ljudje me generalo zelo lepo sprejemajo, vendar sem vseeno hvaležen, da sem spet pridobil določeno stopnjo anonimnosti, ker so me ljudje v času šova kar precej oblegali. Incidentov nisem bil deležen, saj nisem tak, da bi iskal težave. Vsake toliko se kdo obregne vame z kakšno sočno besedo, vendar me te stvari načeloma ne ganejo, ker sem jih deležen že celo življenje. Okoli sebe imam polno ljubezni, predvsem pa se imam rad sam in mislim, da iz te ljubezni črpam moč za naprej. Mislim, da je v današnjem času ključen fokus na lastne potrebe, sanje in želje. Za negativne distrakcije enostavno nimam ne volje ne časa.”

Miha Kavčič je član glasbene skupine Sestre. Foto: osebni arhiv
Miha Kavčič je član glasbene skupine Sestre. Foto: osebni arhiv

V zadnjem času smo te lahko večkrat zasledili v medijih, v povezavi z novo oddajo na Planet TV. V čem se bo razlikovala od oddaje, ki jo vodi Špela Grošelj? Kdaj prihaja v medije, lahko že zaupaš?

Miha: “Kot sem omenil, gre za oddajo, ki se bo navezovala na dogajanja na posestvu šova Kmetija: Nov začetek. Razlika bo v tem, da bom v svoji oddaji odgovarjal na vprašanja gledalcev, gostil akterje resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek ter poskrbel predvsem zato, da gledalce pripravim do smeha. Prvič se bom preizkusil v vlogi voditelja in upam, da se bom izkazal. Se pa resnično veselim nove izkušnje. Oddaja bo prvič na sporedu v ponedeljek 14.11 ob 19:30.”

Na tvojem instagram profilu lahko vidimo veliko slik tvoje izklesane postave. Kakšen je tvoj recept do “popolnosti”?

Miha: “Dejstvo je, da sem pred tremi meseci prenehal kaditi in je to zelo vplivalo na mojo postavo. Izredno sem ponosen, da sem končal 10-letno odvisnost od nikotina. Pridobil pa sem nekaj kilogramov, vendar se počasi vračam na stare tire urejene prehrane in vsakodnevne vadbe. Fitnes, dodatki, uravnotežena prehrana, veliko vode so ključni za doseganje odličnih rezultatov. Predvsem pa je potrebno veliko volje in časa.”

J.R.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: