Glasbeniki ne delajo samo glasbe, ampak tudi pivo!

Elvis Jackson so sinoči v Baru Gas Station predstavili svoj povsem novi singel “Whatever Happens”. Dogodek so zapečatili tudi s z dvema različicama piva Elvis Jackson, ki so ga za eno najboljših koncertnih zasedb v Sloveniji zvarili v pivovarni Lila Misa.

Foto: Nataša Urbančič
Foto: Nataša Urbančič

Pesem je nastala v BearTracks Recording Studio. Za mix sta tokrat poskrbela Primož Velikonja in Roberto Bulešič, pod mastering pa se podpisuje Gregor Zemljič. “Komad govori o tem, da samo govoriti o spremembah ni dovolj. Včasih se je treba prepustiti, iti morda celo z glavo skozi zid in pustiti, da se spremembe tudi dejansko zgodijo “, o “Whatever Happens” pove glavni mojster Elvis Jackson, frontman David Kovšca – Buda.

Trije Primorci in Štajerc z novim singlom oznanjajo tudi novi zagon v zasedbi, ki so ga narekovale tudi nekatere kadrovske spremembe v zadnjem času. Management zasedbe po novem predstavlja dvojica Simona Potočar in Marko Kotnik. Fantje se na odre v polnem zagonu vračajo že v decembrskih dneh. Že ta konec tedna bodo nastopili v domači Ajovščini, teden zatem v Kranju, zadnje dni leta pa jih lahko ujamete v Krškem in Kranju.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: