FOTO: Ropar neuradno odnesel več tisoč evrov

Danes v dopoldanskih urah se je v Mariboru zgodil rop banke. Ropar naj bi odnesel več tisoč evrov, poroča spletni portal Maribor24.si.

Kot smo že poročali se je danes v dopoldanskih urah zgodil rop banke v Mariboru. Policija roparja še išče, banka pa je za danes zaprla vrata so sporočili iz Nove KBM in dodali: “Nova KBM ima pripravljene protokole in procese za zagotavljanje varnosti, ki jih sproža v takih primerih. Ropar ni poškodoval nobene od uslužbenk, ki so bile v času dogodka v poslovalnici. O dogodku smo takoj obvestili policijo, ki je pristojna za reševanje primera, podrobnosti pa zaradi varovanja interesov postopka ne moremo razkrivati. Danes je poslovalnica ostala zaprta, od jutri dalje pa bo v njej poslovanje za stranke potekalo po običajnem urniku.”

Foto: Maribor24.si

Iščejo oboroženega moškega

Neuradno naj bi ropar, po poročanju Večera, odnesel 7 tisoč evrov, policisti pa so še vedno na lovu za njim. Policisti so tudi posredovali fotografijo storilca ropa Nove KBM. Vse pozivajo, da če ga poznate ali veste kaj o njem, da jim to sporočite: “Vse očividce še naprej pozivamo, da se nam javijo na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200, če o dejanju ali storilcu karkoli vedo. Še posebej pozivamo vse tiste, ki so roparja morda opazili pred izvršenim dejanjem.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: