FOTO: Otroku ponudila keks in naletela na žival

V eni izmed mariborskih trgovin je bralka kupila otroške kekse, nad tem kar je videla je bila zgrožena, poroča spletni portal Maribor24.si.

V keksu je bila žival.

Po tem, ko smo pred nekaj dnevi poročali, da je Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin ugotovila visoko vsebnost akrilamida v piškotih Bambi plazma v 150 gramskem pakiranju in da le ti predstavljajo nesprejemljivo tveganje za zdravje, nas je bralka opozorila na kaj je naletela sama.

Pretekli mesec je v Sparu v Qlandiji v Mariboru kupila veliko pakiranje Plazma keksov v kateri so štirje paketki. Rok uporabe je 20. maj 2019. Včeraj je za svojega otroka odprla še zadnji paketek in ko mu je ponudila keks je v njem opazila živalco. Nad videnim je bila zgrožena.

Bodo s polic umaknili vsa pakiranja?

Kot nam je dejala je danes klicala v Spar in povedala kaj se je zgodilo: “Baje je Spar Ljubljana dal direktivo, da umaknejo vsa pakiranja Plazma iz polic-preventivno. To naj bi storili 26. julija. Niso pa tega nikjer objavili.” Obrnili smo se še na Spar, a njihove odgovore še čakamo.

Datum roka uporabe 20. maj 2019.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: