Elena Sofia Seničar: Videla sem, da bo Ana Soklič držala nagrado

V torek se je na tekmovanju za pesem Evrovizije predstavila Ana Soklič, ki ji je Elena Sofia Seničar napovedala nagrado. Ana Soklič je res v rokah držala zmagovalno trofejo.

Ana Soklič je letošnja slovenska predstavnica za pesem Evrovizije. Na pred izboru je nastopila s pesmijo Amen, a se ni uvrstila v finalni izbor, kljub temu, da je kar žarela od energije. Sokličeva je nastopila v konkurenci preostalih petnajstih pesmi, a se tako kot Hrvaška, nismo uvrstili v sobotni tekmovalni izbor.

Elena Sofia Seničar minuli teden napovedala zmago, oziroma nagrado

Evrovizijske stavnice letošnji slovenski predstavnici Ani Soklič niso bile najbolj naklonjene. Kljub temu ji je energetska terapevtka Elena Sofia Seničar minuli teden za naš portal napovedala zmago oziroma nagrado. Seničarjevo smo zato povprašali, kaj je pomenila njena napoved.

Z razumevanjem nam je Seničarjeva, sicer priznana energetska terapevtka, pojasnila: “Res je. Ani Soklič sem napovedala zmago, oziroma nagrado. Tudi tokrat se je napoved uresničila. Gre za zmagovalni stekleni mikrofon, ki so ga med drugim tudi Ani na enem izmed dogodkov potisnili v roke. To je zmagovalna trofeja, ki jo bo prejel zmagovalec ali zmagovalka letošnje Evrovizije. Ano Soklič sem videla kot zmagovalko. Presrečno s kipcem v roki.” 

ana soklič evrovizija 2021
Foto: posnetek zaslona
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: