Elena Sofia Seničar: Dajte Kobalu že mir!

Kakor hud škandal je nastal v zvezi s plagiatom gledališkega igralca Borisa Kobala, toliko bolj je razdeljena Slovenija in Slovenci. Kakor ni pošteno in pravično dejanje, ki ga je storil igralec, toliko preveč gnojnice se že zliva nanj, pravijo mnogi. Med njimi je tudi priznana energetska terapevtka Elena Sofia Seničar, ki je poseben poziv objavila na svoji facebook strani.

Kdor je brez greha, naj vrže kamen!

Seničarjeva je na svoji facebook strani zapisala: Ne dopustimo, da bi Boris Kobal storil samomor!

Ne morem mimo dejstva, da čutim, da ima igralec Boris Kobal izredno hude psihične težave in zna se zgoditi, da bi lahko naredil samomor! 
PODPIRAM Borisa Kobala! Zakaj?  …” 

Nadaljevanje zapisa lahko preberete TUKAJ.

Kaj se bo v prihodnosti zgodilo z igralčevo kariero, si ne upa nihče zagotovo trditi. Gotovo pa je to velika prelomnica, saj je sodelovanje s Kobalom že prekinilo tako Celjsko gledališče, kot tudi Šentjakobsko gledališče.

Lara Jankovič: “… kaznovan je z neusmiljenim linčem!”

Na fotografili igralka Lara Jankovič. Foto: facebook

Na situacijo v medijih se je med drugim odzvala tudi gledališka igralka Lara Jankovič. Slednja je na Facebooku napisala: “Človek, ki krivdo prizna in kazen plača, je še kaznovan z neusmiljenim linčem, brisanjem iz kulturne scene, žalitvami. Očitno bi bilo bolje, če ne bi priznal, saj se goljufom nič ne zgodi.” … Nadaljevanje igralkinega zapisa lahko preberete na njenem Facebook profilu.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: