Društvo Viljem Julijan uspelo dobiti zdravila, ki jih mali borci nujno potrebujejo!

Na facebook strani društva Viljem Juljan je nekdanji predsedniški kandidat Gregor Bezenšek objavil veselo novico za male borce in njihove starše.

Društvo je uspelo pridobiti zdravila, ki olajšajo epileptične napade in jih v Sloveniji primanjkuje.

Gregor Bezenšek je ob tem zapisal: “Uspelo nam je! To sta nujno potrebna proti-epileptična zdravila za naše otroke. Včeraj smo z Društvo Viljem Julijan v tujini uspeli pridobiti prve steklenične teh zdravil za male borce, ki jih v Sloveniji primanjkuje.”

Gregor bezensek
Foto: osebno arhiv

Ob tem so še zapisali, da je epilepsija hudo zdravstveno stanje, ki je lahko življenjsko ogrožajoče. Bezenšek je v pbjavi ob tem dodal: “Nikoli si nisva mislila, da bo v Sloveniji kdaj primanjkovalo nujno potrebnih zdravil za hudo bolne otroke, ampak se je to zgodilo. To je res žalostno in sramotno, ampak kot že velikokrat prej znova dokazujemo, da je s srčnostjo in borbenostjo vse mogoče.”

V prihodnjih tednih bodo dobili še več zdravil

Gregor Bezenšek je še zapisal: “Včeraj smo pridobili prvo pošiljko zdravil, v prihodnjih tednih jih bomo še več. Razdelili jih bomo vsem našim otrokom, ki jih potrebujejo. Z vsem srcem se bova z najinim Društvom Viljem Julijan še naprej borila, da noben otrok v Sloveniji ne bo ostal brez potrebnega zdravila!”

Vsi, ki za svoje otroke v slovenskih lekarnah ne dobite zdravil, jim lahko pišete na [email protected] – so še dodali v zapisu za javnost.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: