DOKAZANO! S spermo proti depresiji

Številne raziskave, ki jih delajo ameriški znanstveniki so roko na srce bizarne, spet druge zabavne. Raziskave o spermi pa bodo navdušile predvsem moške. Še en razlog več za prepričevanje žensk, da je sperma zdrava. Na kakšen način?

GIRL

 

V raziskavo so bile vključene ženske med 18 in 45 letom starosti. Vzorec je obsegal tako poročene, kot tudi samske ženske. Vsako dekle, ki je spermo pojedlo, jo je zaužilo vsaj 2-3 krat na teden.

Dejstva:

  1. Ženske, ki so spermo uživale redno in so bile predhodno nagnjene k depresiji, so kasneje za depresijo bolehale le še v 13 odstotkih. Med poročenimi ženskami nobena ni imela znakov depresije, medtem ko je vzorec pokazal, da je med tistimi, ki je niso uživale, kar 43 odstotkov žensk imelo depresijo, ali znake depresije.
  2. Raziskovalci so v spermi odkrili encim ASL (Argininosuccinate Chrysotrophin), čigar zgradba je več kot samo koristna.
  3. ALS po raziskavah dr. Delacroixa zmanjšuje možnost razvoja depresije.

Vsekakor pa je pomembno, da partnerke ne silite h kakršnemukoli neprimernemu početju. Uživanje sperme mora kljub vsemu ostati želja in stvar vsakega posameznika.

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: