DEVICA: Za 160.000 evrov prodaja nedolžnost, ker si želi na faks

Rusinja Ariana si želi na študij medicine v tujino, zato se je odločila svojo nedolžnost prodati na internetu. Določila je avkcijsko cena 160.000 evrov.

rusinja

Oglasi

Študij zna biti draga naložba za življenje, zato se je bodoča ruska študentka Ariana (20) odločila svojo nedolžnost prodati na spletni dražbi. Želi si na študij medicine v tujino, družina pa ji izobraževanja ne zmore plačati.

Toda bizarna ponudba na internetu ima večje razsežnosti. Nedolžna Ariana je v ponudbo zapisala, da se ji ob izgubi nedolžnosti lahko pridruži tudi njena prijateljica Lolita. V tem primeru bo za kupca izklicna cena vroče noči kar 300.000 evrov.

“Številni študenti imajo finančne probleme v času študija, zato morajo pogosto opravljati več del, da bi pokrili vse stroške. Sama sem se odločila za drzno potezo, a želim si biti finančno preskrbljena”, pravi Ariana.

Nedolžna Rusinja še dodaja: “Ni mi treba čakati na nekoga, s katerim bom izgubila nedolžnost, nato pa mi bo zlomil srce. Svojo deviškost raje prodam in si tako uresničim življenjske sanje.”

Ariana sicer še dodaja, da njeni starši za oddan oglas ne vedo, v kolikor pa bi informacija prišla do njih, bi jim z veseljem objasnila situacijo.

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: