Denis Avdić z ekipo zbral rekordnih 300.160 EUR

V petek zjutraj se je zaključila akcija 28 ur dobrodelnosti, ki je iz studia na Mestnem trgu v Ljubljani potekala že četro leto zapored. Denis Avdić, Anja Ramšak in Miha Deželak so zbrali neverjetnih 300.160 EUR!

Foto: Radio 1

V 28 urah se je tako pred mikrofonom zvrstilo več kot 100 znanih Slovencev in glasbenikov, so zapisali na Radiu 1.

Dobrodelni projekt je s svojim prihodom med drugimi podprl predsednik vlade Marjan Šarec, ki je v živo »naročil« svojim ministrom naj pošljejo sms in s tem darujejo za slovenske družine v stiski. Predsednik republike Borut Pahor je Avdiću, ki je pred tednom dni dobil drugega sina, podaril otroško dudo in izdal, da je bilo letošnje leto zanj boljše kot je bilo leto 2017, da pa se moramo pripraviti na preizkušnje, ki prihajajo v novem letu. 

Foto: Radio 1

V okviru dobrodelnega radijskega maratona je Radio 1 organiziral tudi brezplačno predstavo Moški so z Marsa, ženske so z Venere. Kongresni trg je, kljub mrazu in dežju, pokal po šivih. Velika množica ljudi se je tako lahko zabavala Denisovemu hudomušnemu pripovedovanju o razlikah med moškimi in ženskami.

Foto: Radio 1

28 urni dobrodelni maraton se je zaključil v petek ob 9h zjutraj, ko se je na zaslonu pojavil znesek 300.160 EUR. Ekipa Radia 1, z Avdićem na čelu, je komaj brzdala čustva. Ko pa je ob koncu zapela še Lea Sirk, so se voditeljem in vsem, ki so pri dobrodelnem projektu sodelovali, ulile solze. Nazadnje se je Denis Avdić zahvalil vsem poslušalcem in že napovedal nov dobrodelni maraton, ki ga bo ekipa izpeljala čez leto dni.  

Vir: Radio 1

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: