Član glasbene skupine Zvita Feltna bo postal očka

Priljubljena glasbena skupina Zvita Feltna bo večja še za enega člana. Njihov pevec Blaž Gec bo namreč že čez nekaj mesecev postal očka.

Pevec skupine Zvita Feltna Blaž Gec se bo naraščaja razveselil s svojo ženo Moniko, s katero sta se lani tudi poročila. Gec je tedaj dejal: “Verjamem, da se mi bodo na tej poti kmalu pridružili še drugi člani skupine, ki pa za zdaj še živijo “na koruzi”.

zvita feltna
Foto: osebni arhiv

Pevec Blaž Gec in ostali člani skupine Zvita Feltna hodijo tudi v službe

Člani skupine Zvita feltna skoraj vse konce tedna preživljajo na odrih, a vendar jim ostane še dovolj časa, da med tednom hodijo v redne službe. Pevec Blaž Gec je denimo profesor športne vzgoje.

Skupina Zvita Feltna izdala pesem Cappuccino

Glasbena skupina Zvita Feltna, ki na noge po vsej Sloveniji dviguje staro in mlado, je pravkar izdala novo pesem z naslovom Cappuccino. Pesem je nastala v pičlih treh dneh. Od maratonskega pisanja melodije in besedila, do nakupa oblačil in snemanja ter montaže videospota so si zadali ter nato tudi uresničili cilj. Videospot za pesem Cappuccino je bil objavljen v pičlih 72 urah.

Ob izidu pesmi so dejali: “Videospot je nastal resnično hitro, snemali smo ga v mestu Gradež v Italiji. Moramo pa ob tem dodati, da mora biti skladba v prvi vrsti všeč nam, in če jo mi igramo z veseljem, bo pesem rado poslušalo tudi naše občinstvo.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: