CELJE: Klepač, Gustinčič in Bricelj zabavali obiskovalce

Obiskovalce MOSa že od prvega dne v atriju zabava tudi Avtobus Radia 1. V četrtek sta v živo iz avtobusa program vodila radijska voditelja Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič poznana tudi kot KinG. Klepač je dejal, da so se imeli fantastično. »Ogromno ljudi je prišlo na avtobus in naju spoznalo. Bilo je toliko dobre volje in pozitivizma, da se že veselimo prihodnjega leta,« je priznal.

Foto: Celjski sejem
Foto: Celjski sejem

 

Gustinčič je povedal, da so nekaj obiskovalcev celo vključili v eter, tako da jih je poslušala cela Slovenija, kar se mu je zdela odlična poživitev programa. »Jaz sem sicer na sejmu prvič in si nisem predstavljal, da je sejem tako velik. Glede na to, da sem ta vikend zaseden, si bom naslednje leto, ob 50. obletnici, zagotovo vzel cel dan in si prišel ogledat celotni sejem, ker sem tako navdušen,« je še dodal.

 

Na sejmu obiskovalce zabava tudi komik Tadej Bricelj alias fitnes trener Srđan Mišić. Ta je bil nad velikim odzivom obiskovalcev zelo presenečen. »Ves čas sem vedel, da je Srđan popularen, ker se z njim vsak dan nekaj dogaja in je pogosto v medijih. Kljub temu pa me je presenetilo, da so se ljudje postavljali v vrsto, samo zato, da bi se slikali z mano.« Glede tega, kako težko je imeti vlogo Srđana pa je povedal: »Tak sem po naravi. Delam to, ker sem to jaz. Tega ne bi mogel početi, če to ne bi bil jaz.«

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: