Bomb Shell triumfalno zasijali na Melodijah morja in sonca

V soboto zvečer se je skupina Bomb Shell že drugič uspešno predstavila na legendarnem tekmovanju Melodije morja in sonca. S svojo novo skladbo “Potujem” so znova navdušili – v njihove roke je šla nagrada za najboljšo glasbo, ter končno tretje mesto na legendarnem festivalu.

Poleg tega, da je bila za Bomb Shell srečna osmica, je bil nastop na festivalu obarvan tudi s pravljično sedmico – na oder legendarnega portoroškega festivala so se vrnili po sedmih letih – tokrat so občinstvu v Avditoriju in gledalcem pred malimi ekrani, ponudili svojo svežo skladbo “Potujem”, ki je doživela odličen sprejem med obiskovalci Avditorija.

Bomb Shell
Foto: osebni arhiv

Navdušeni nas energijo in nastopom

Pevka skupine, Petra Zore, je takoj po festivalu izrazila svoje veselje ob vrnitvi na oder festivala ter poudarila, kako hvaležni so za priložnost in podporo, ki so jo doživeli na festivalu:

»Vrnitev na oder 42. tekmovanja Melodije morja in sonca je bila za nas izjemno čustvena in navdihujoča izkušnja. Predstaviti našo novo skladbo ‘Potujem’ pred tako čudovito publiko je bilo resnično nepozabno. Vsekakor pa je bila prejeta nagrada za najboljšo glasbo najboljše možno priznanje, ki ga glasbenik lahko prejme na takšnem festivalu, kot so Melodije morja in sonca,« z navdušenjem pove njihova Petra.

Bomb Shell
Foto: osebni arhiv

Na festival so se odpravili neobremenjeni, zato so prejete nagrade še toliko slajše: »Skladba je nastala popolnoma spontano, v našem ‘placu’, kjer ustvarjamo vse naše skladbe. Zato je Potujem tudi drugačna od naših preteklih pesmi, obenem pa smo veseli, da je tako občinstvo v Avditoriju, pred malimi ekrani, kot tudi strokovna žirija prepoznala potencial v naši pesmi,« še pove Petra Zore, ter doda, da si bo trenutek ob prejemu nagrade zapomnila za vedno.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: