Bomb Shell: Jim bo osmica prinesla zmago?

Bomb Shell se že intenzivno pripravljajo na nastop na festivalu Melodije morja in sonca (MMS), kjer bodo premierno izvedli svojo novo festivalsko skladbo “Potujem”.

Člani skupine Bomb Shell obljubljajo, da bo pesem navdušila še tako zahtevnega poslušalca. 8. julija bodo v portoroškem Avditoriju nastopili osmi zapovrstjo.

bomb shell mms

Oglasi

Številka 8 je za pevko skupine Bomb Shell posebna številka

Osmice se je najbolj razveselila pevka zasedbe, Petra Zore: »Presrečna sem, da so izžrebali prav to številko za naš nastop na tem festivalu. Osem je zame posebna številka, ki nosi srečo. Veselim se, da bom lahko ponovno del tega glasbenega dogodka, kjer se je zgodba skupine Bomb Shell začela. Skupaj z ekipo si želimo ustvariti še en nepozaben glasbeni trenutek na odru.«

Poleg priprav na nastop na festivalu MMS, Bomb Shell še vedno aktivno promovira svoj aktualni singel “Boli” z albuma Tri leta kasneje. Številni poslušalci, ki so skladbo ujeli na naših radijskih postajah so priznali, da je to ena od njihovih najljubših skladb iz še svežega albuma. “Ta čutna in intimna balada je najbolj iskrena in čustvena skladba, ki smo jo kadarkoli izdali,” povedo člani zasedbe.

Preberite tudi: Bomb Shell iskreni kot še nikoli: Pred festivalom MMS z osebno balado Boli

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: