Ali se je infektologinja dr. Bojana Beović cepila?

Slovenijo je v zadnjem dnevu obšla prava evforija. Številni laiki se sprašujejo, ali se je infektologinja dr. Bojana Beović cepila.

Zaupanje v politično oblast v Sloveniji je ta trenutek na tako nizki ravni, da skoraj nihče ničemur več ne verjame. Niti fotografiji, na kateri je infektologinja dr. Bojana Beović. Slednja pravi, da se je cepila proti novemu koronavirusu.

Je to laž ali resnica?

Po vsej verjetnosti tega ne bomo vedele. Vsaj ne na podlagi omenjene fotografije. Če so številni Slovenci mnenja, da je slika starejšega izvora in v resnici dr. Bojana Beović zdaj nima tako kratkih las, smo mi poiskali podrobnosti med fotografijama.

Podrobnosti seveda nejevernim Tomažem še ničesar ne dokazujejo. Kljub dvomom je kratka majica, ki jo je nosila dr. Beović na cepljenju identična tisti, ki jo je imela na javljanju v živo. O tem priča levi zgornji del mašnice ter guba na majici, ki poteka v isti smeri.

Poleg omenjene povezave med majico na levi in desni fotografiji pa optično prevaro lahko sproži tudi ovratnik plašča infektologinje. Ovratnik je namreč tako visok, da vrat optično “skrajša” in dvom se hitro lahko spremeni v teorijo zarote.

dr. Bojana Beović cepljenje
Foto: posnetek zaslona

Preberite tudi: VideoSvet anketa razkriva: Samo še tako malo ljudi zaupa vladi Janeza Janše! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: