Adria Airways zavrača obtožbe medijev!

Adria Airways odločno zanika in zavrača navedbe medijev o izsiljevanju in grožnjah družbe in njenega direktorja Holgerja Kowarsha na srečanju s predsednikom Vlade, gospodom Marjanom Šarcem, so zapisali v sporočilu za javnost!

Večino prometa Adria Airways izvede na rednih linijah, ki s 16 destinacijami ponuja 174 tedenskih povezav iz Ljubljane in 20 direktnih povezav na teden iz Prištine ter Tirane. Foto: Wikipedia.si
Oglasi

Nenehna negativna poročanja še naprej povzročajo resno poslovno škodo

V Adrii ob tem navajajo, da nenehna negativna poročanja še naprej povzročajo resno poslovno škodo in zaradi laži v medijih je Adria Airways prisiljena ukrepati in s pravnimi dejanji zaščititi svoje interese in interese svojih zaposlenih.

Družba v sporočilu za javnost dodaja, da si želi z državo ustvariti tvoren dialog in aktivnejše sodelovanje pri reševanju vprašanj zasebnega sektorja, hkrati pa pričakuje, da bo država aktivneje pristopala k sooblikovanju poslovnega okolja. Adria Airways ostro zavrača vse navedbe o iskanju državne pomoči in ponovno poudarja, da je srečanje potekalo v smeri izboljševanja skupnih sodelovanj in pričakovanj glede nadaljnje vizije razvoja letalskega transporta v Sloveniji.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: