Adria Airways bo v celem prihajajočem vikendu letela le DVAKRAT!

Letalski prevoznik Adria Airways je popolnoma na kolenih. Družba je na robu funkcionalnih zmogljivosti, kar so priznali tudi v današnjem sporočilu za javnost. V celotnem zadnjem septembrskem vikendu bodo izvedli le dva leta med Ljubljano in Frankfurtom.

Simbolična fotografija. Foto: pixabay

Dve letali Adrie Airways bosta leteli le na relaciji Brnik – Frankfurt – Brnik, ki je njihova najpomembnejša letalska povezava. Ta povezava je nujna predvsem zanje kot letalskega prevoznika, saj v nasprotnem primeru izgubijo dovoljenja. Tako bosta letali leteli v obeh omenjenih dneh v večernem terminu. Sledeč po zadnjih dnevih bosta obe letali polni.

Črni obeti tudi za polete planirane za ponedeljek, 30. september

Glede na izkušnje z odpovedjo letov tudi prihajajoči ponedeljek prinaša črne obete. Zaenkrat so napovedani sledeči leti:

JP124/5 LJU-FRA-LJU

JP1089 LJU-MUC-LJU

JP136/7 LJU-VIE-LJU

JP394/5 LJU-BRU-LJU

JP306/7 LJU-ZRH-LJU

JP726 LJU-TIA

Kljub napovedi teh letov za ponedeljek pa so potniki skeptični, ali bodo sploh prišli do kart in ali bodo z že kupljenimi kartami sploh lahko sedli na letalo. Več tisoč potnikov se v septembru dnevno preusmerja na bližnja letališča v sosednjih državah (Zagreb, Trst, Benetke, Graz, Dunaj). Veliko potnikov, ki bi sicer z veseljem potovali z letali direktno iz Slovenije pa se zaradi boljših povezav z drugimi prevoznimi sredstvi preusmerjajo v Munchen.

Adria Airways potnikom še naprej svetuje, da še pred prihodom na letališče preverijo kdo operativno izvaja njihov let in v kolikor je to družba Adria Airways, naj se obrnejo na prodajno mesto, kjer so kupili letalske vozovnice.

Družba nastale razmere obžaluje in se vsem svojim potnikom in partnerjem opravičuje.

Zgoraj zapisano sporočilo je postalo že vsakodnevna stalnica zaposlenih v Adrii Airways, ki so v vsej kalvariji še najmanj krivi.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: