Zločinski oče s Paga: “Rad jim imam, a jaz nisem spal cele noči!”

Mati štirih otrok je bila v šoku, ko ji je zločinski partner samo rekel: “Ubil sem jih.”, poroča Večernji list. Na srečo vseh, otroci sicer niso umrli, se pa starejši deklici še borita za življenje.

Po zločinskem dejanju odšel na policijo

Na policiji je 54-letni okrutni oče Josip Rođak samo rekel, da je otroke vrgel z balkona, nato pa utihnil. Na policijski postaji je bil od 7. ure zjutraj do 21. ure zvečer, ko je končno tudi spregovoril o dejanju.

Oglas

“Otrok, ki so ležali na dvorišču v solzah in mlaki krvi ni niti pogledal.”

Jemal je pomirjevala

Zločinski oče naj bi po poročanju Večernjega lista celo izjavil, da ima otroke zelo rad, da je zanje vselej skrbel in jih hranil. Še mobitele jim je kupil, na katerih so ves čas lahko igrali igrice. Naj bi mu pa pred kratkim dejali, da bo moral z družino iz hiše, zato cele noči ni spal. Ob tem naj bi na policiji še dodal, da ne ve, kaj se mu je zgodilo in zakaj je to storil.

“Trije otroci se trenutno še zdravijo v bolnišnici v Zadru, medtem ko so morali 7-letno hčerko odpeljani na zdravljenje v KBC Zagreb.”

Zločinskemu Josipu grozi do kar 40 let zapora. Mati otrok je medtem v izjavi za javnost povedala, da upa in si želi, da otrok ne bo videl nikoli več. Družina je sicer živela v hiši 85-letnega Bernarda Maričevića, slednji pa je bil po okrutnem dogodku prvi na mestu zločina.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: