Zdravko Čolić že napoveduje … valentinov koncert!

Pesem “Ničeg nije bilo između nas”, ki je že osvojila poslušalce v regiji, je peta pesem iz novega albuma Zdravka Čolića, ki je dobila svojo filmsko ilustracijo. Čolić pa v tem trenutku tudi že napoveduje … valentinov koncert!

Foto: osebni arhiv

Spot je drugačen

 „Senzualnost scen, ki smo jih snemali, niso še nikoli do zdaj videne v Zdravkovih spotih. Morali smo vnesti magijo provokacije, zapeljevanja, zgodbo, ki bo gledalca do konca spota držala v negotovosti“, je povedal  Aleksandar Kerekeš Keky, režiser, ki vizuelni pečat pušča tudi na tem Čolićevem spotu.

Zgodba o mladem poročnem paru, ki gre skozi emocionalne izkušnje in krizne trenutke, je posneta v Novem Sadu. „Ko smo s sodelavci poslušali pesem, smo vedeli, da je to ena izmed tistih pesmi, ki bo dobila svoj spot, ta pa mora biti zagotovo drugačen od ostalih, saj tematika teksta to vidno izkazuje“, je povedal Zdravko Čolić. 

Vlogo žene, mlade pianistkinje, je krasno upodobila Agneta Azirović, medtem ko je njen partner, Ivan Papić, v vlogi lepega profesionalnega plavalca zadolžen za intrigantne scene osvajanja s sijajno Helen Babić.

V okviru regionalne turneje ’Ono malo sreče’ bo Zdravko Čolić nastopil tudi pri nas, zato ne gre zamuditi spektakularnega koncerta v ljubljanskih Stožicah, ki bo za valentinovo, 14.2.2019.

Čolič pa bo pred tem nastopil tudi v Zagrebu, 20.10, Tuzli, 3.11. in Skopju, 10.11.2018

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: