Vlado Kalember in Srebrna krila predstavljajo čustveno biografsko pesem To sam ja

Hrvaški glasbenik Vlado Kalember s skupino Srebrna krila predstavlja novo pesem. Čustvena biografska pesem je namenjena njegovemu sinu Darianu.

Vlado Kalember, eden največjih šarmerjev in lastnik najbolj poznanega hrapavega vokala s svojo skupino Srebrna krila predstavlja resnično posebno pesem. To ni samo pesem, to je biografija. Vlado ni imel časa oz. se mu nikoli ni dalo pisati biografije, zato se je sedaj odločil, da jo napiše na svoj način – v pesmi z naslovom To sam ja.

Vlado Kalember je pesem namenil sinu Darianu

»Pesem sem napisal pred petimi leti in jo sedaj dokončal, to pomeni, da je zdaj pravi trenutek za objavo. Ta pesem je moja verzija My Way. To sem jaz, to je moja pot, moje življenje, ki sem ga povzel v eni pesmi. Za mnoge bo to samo ljubezenska pesem, a za mene osebno je
to veliko več – to je pesem o meni. Besedilo “in tvoja ljubav me podigne” (tvoja ljubezen me dvigne) se nanaša na mojega sina Dariana, namenjeno je njemu«, je povedal Vlado Kalember.

Glasbo za pesem To sam ja je napisal Vlado Kalember, besedilo nedavno preminuli Željko Pavičić, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Hrvoje Grčević – Grga. Ovitek singla in konec videospota krasi fotografija enoletnega Vlada Kalemberja, enega najuspešnejših glasbenikov na področju bivše države, ki je s svojo skupino Srebrna krila več milijonov nosilcev zvoka.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: