Ste mislili, da vas nič več ne more presenetiti? Tega o svetovnih zvezdah zagotovo niste vedeli

Znano je, da imajo zvezde svetovnega kova številne težavne zahteve in kaprice. Nekatere želje slavnih in bogatih so precej bizarne. 

Oglasi

Ameriški igralec Nicolas Cage, se je odločil, da bo hišne ljubljenčke – mačke in pse nadomestil kar s hobotnico in z dvema kraljevima kobrama. Za njiju je domnevno porabil 275.000 dolarjev.

Pevec skupine U2, Bono Vox, je leta 2003 prišel na humanitarni koncert v Italjio in se spomnil, da je pozabil svojo najljubšo kapo v Londonu. Tako je plačal 1200 evrov, da so mu kapo dostavili z letalom – v prvem razredu.
Slavni ameriški boksar Mike Tyson nima težav z zapravljanjem denarja. Nekoč je porabil 2,2 milijona dolarjev za 24- karatno zlato kad.
Pevka Kesha trdi, da se v njenem telesu nahajajo mrtvi ljudje. Zato je že morala poklicati hipnoterapevta, ki ji je priporočil eksorcizem.
Paris Hilton je prepričana, da morajo njeni psi spati v razkošju, zato je leta 2009 porabila 325.000 dolarjev za vilo  veliko 300 kvadratov z balkonom v kateri živijo njeni hišni ljubljenčki.
Donald Trump ima v svojem letalu Boeing 757 sedeže z 24-karatnim pozlačenimi varnostnimi pasovi.
V obdobju ko je Angelina Jolie hodila še z Bobom Thorntonom, sta imela vampirske podvige. Hotela sta si razrezati prste, napolniti majhno stekleničko, kri pa bi si kasneje razlila okoli vratu.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: