Slovenca v Londonu klepetala z manekenko Naomi Campbell

Oblikovalec Marjan Krnjić skupaj z Josephom Srako ustvarja pod blagovno znamko MK exlusive. V Londonu svojo kariero gradita že kar nekaj let. Ob posebnih priložnostih pa se, kolikor jima čas dopušča, družita s svetovno znanimi imeni. 

Foto: osebni arhiv MK exlusive
Oglasi

“Vesela in počaščena sva bila že lani, ko sva spoznala Donatelo Versace. Ta teden pa sva bila kar malo presenečena nad povabilom Britanske revije Vogue, ki naju je povabila na srečanje z Naomi Campbell ob izdaji marčevske izdaje, ki ji je posvečena,” je za osrednji mariborski medijski portal Maribor24.si povedal Krnjić.

Z Naomi sta klepetala dlje, kot bi smela

“Iz dovoljenih pet minut, smo si privoščili kar deset in kramljali, med drugim tudi o moji  znamki. Na koncu je prišla Naomi do zaključka, da bom imel “več od nje” in današnjega dne, če ta izvod naslovnice podpiše in posveti moji znamki, kar se mi je zdelo zelo lepo in pametno, je povedal Marjan.

Foto: osebni arhiv MK exlusive

Topla in prisrčna

Joseph in Marjan povesta, da Naomi nikakor ni oseba, kot jo predstavljajo v javnosti. Opišeta jo kot toplo in prisrčno: “Čeprav je na podpisovanje za povabljence prišla direktno iz Amerike se je tako povabljencem, kot kar 100-im bralcem posvetila.” Na dogodku sta srečala tudi odgovornega urednika revije Vogue, ki je med drugim pohvalil Josephov plašč.

Jožef Sraka, Marjan Krnjić, Naomi Campbell. Foto: osebni arhiv MK exlusive
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: