Sexy pevka se po porodu vrača z lepo balado!

Pevka Ivana Kovać, ki je ljubljenka tako hrvaške, kot tudi slovenske publike, se po rojstvu hčerke Elene vrača nazaj na glasbeno sceno. Z novo pesmijo Biser s juga je presenetila številne oboževalce, ki so komaj čakali na njeno vrnitev.

Hči Miša Kovača se vrača na glasbene odre!

Pod novi single» Biser s juga« se je podal podpis Marko Tomasović, tekst je napisal Željko Pavičić, aranžer pa je Leo Škaro. Gre za ljubezensko pesem, Ivana pa se je v njo takoj zaljubila. » Takoj ko sem jo slišala, mi je bila všeč. Ima lepo melodično besedilo in pozitivno, ljubezensko sporočilo. Opisuje pravo polnokrvno Dalmatinko in njeno ljubezen,« je o pesmi povedala Ivana. Lepo pevko čaka veliko izzivov, s katerimi se srečuje veliko mamic, ko pride trenutek v življenju, ko je potrebno uskladiti nov življenjski tempo.

»To bo zgledalo povsem drugače, kot včasih, to zahteva dobro organizacijo. Že zdaj vem, da bom želela vsak prost trenutek preživeti z Eleno in po koncertu bom odšla takoj domov«, nam je nov življenjski slog opisala Ivana.

Poleg promocije nove pesmi Biser s juga, pa je hči legendarnega Miša Kovaća te dni tudi sredi priprav na Splitski festival, kamor je bila povabljena. Festivalski odri ji nikakor niso tuji, prav tako osvajajnje najvišjih mest. Leta 2010 je osvojila prvo mesto na Večerih šansonov v Šibeniku s klapo Neverin, s pesmijo Šibenska grandeca. Istega leta je prejela prvo mesto na Splitskem festivalu kot najboljša debitantka s pesmijo Ulica života. Samo nekaj mesecev kasneje je na mednarodnem Ohridskem festivalu osvojila drugo mesto žirije za isto pesem, na Zadar festu pa je novembra tega plodnega leta dobila nagrado za scensko interpretacijo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: