Severina izgubila stik z realnim življenjem? KONEC JE!

Ta teden so vse glasnejše govorice, da naj bi se po 17 letih sodelovanja razšla pevka Severina in njen menedžer Tomica Petrović.

Zelo uspešno sodeovanje se je začelo davnega leta 2002 in od takrat naprej sta bila Severina in Tomica nerazdružjiva ekipa. Tomica, kot pravijo drugi, ni bil samo njen menedžer, ampak tudi zelo dober prijatelj, ki je Severini ugodil v vsaki njeni želji. Po poročanju nekaterih hrvaških medijev, je Tomica Severino poznal že tako dobro, da ji je lehko že iz oči prebral vsako njeno še tako majhno željo ali zahtevo. Zato je še toliko bolj zanimivo dejstvo, da bi rada pevka prekinila sodelovanje z njim.

Slobodna Dalmacija je tako zapisala, da bi naj razlog tičal v različnih pogledih na denar in na njeno bodočo kariero. Kot pišejo, je Severina vse več poslovnih projektov zaupala svojemu možu Igorju Kojiću, ki pa nima ravno izkušenj na tem področju, vendar mu Severina povsem zaupa in verjame vanj.

Kot še navajajo, je Tomica zelo razočaran, ker je začela pevka tako močno dvomit vanj, sploh ker mu denar ni bil nikoli pomemben. So pa se oglasili tudi neateri skupni prijatelji ki so zapisali: “Kojići so Severino vzeli povsem za svojo. Ni to več tista stara Severina, odrekla se je številnim tesnim prijateljem, izgubila je vez med realnostjo”.

So pa vse glasnejše govorice o tem, da bo zdaj njen novi menedžer postal, kar njen mož Igor Kojić.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: