Zaskrbljujoče: Se kraljica Elizabeta poslavlja?

Z britanskega dvora prihajajo zaskrbljujoče novice. V uradnem sporočilu za javnost so namreč zapisali, da je zdravstveno stanje britanske kraljice Elizabete II. skrajno resno. Z uradnim sporočilom za javnost se je javila tudi premierka.

Zdravniki britanskega dvora z zaskrbljenostjo spremljajo zdravstveno stanje kraljice Elizabete II. Britanska monarhinja šteje namreč že 96 let, zaradi zdravstvenih težav pa se trenutno nahaja na gradu Balmoral na Škotskem. Dvorec Balmoral je sicer v lasti britanske kraljeve družine že vse od leta 1852.

Princ Charles in princ William obiskala kraljico Elizabeto

Po zadnjih informacijah z britanskega dvora so kraljico danes obiskali vnuk princ William ter sin princ Charles z ženo Camillo. Britanski BBC je ob 14.58 uri zapisal, da sta na Škotsko pripotovala tudi Harry in Meghan.

Pred gradom Balmoral v kraju Aberdeenshire se že zbirajo ljudje od blizu in daleč v podporo kraljici Elizabeti. Prav zato vhod v grad varuje policija in varnostniki. Prav tako se številni oboževalci kraljice Elizabete zbirajo prej Buckinghamsko palačo v Londonu in v solzah upajo na najboljše, čeprav so vse manj optimistični glede kraljičinega zdravja.

Preberite tudi: Elena Sofia Seničar: Pravilno napovedala smrt kraljice v letu 2022?

Tudi nekdanji premier Tony Blair je resno zaskrbljen zaradi kraljičinega zdravstvenega stanja, kar je objavil v spodnjem tvitu. Zapisal je: “Moje misli in molitve so v teh težkih trenutkih z njenim visočanstvom in njeno družino.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: