Princ Harry oblečen v superjunaka

Princ Harry je presenetil z Youtube posnetkom za najmlajše, v katerem je oblečen kot superjunak – Superman. Video in njegovo sporočilo sta namenjena otrokom in mladostnikom, ki so v britanskih oboroženih silah izgubili enega od staršev. 

Princ Harry je svetu poslal posebno sporočilo za otroke padlih britanskih vojakov. Za to priložnost se je oblekel v Spidermana in dejal, da ni nič narobe, če med prazniki pogrešajo svoje najdražje.
princ harry superman
Foto: Posnetek zaslona
Oglasi
Posnetek je bil namenjen fundaciji Scotty’s Little Soldiers. 
Omenjena fundacija je posnetek predvajala na njihovi božični zabavi, kjer je bila tema njihove zabave junaki in zločinci. 38-letni britanski princ, ki je znan po posebnem odnosu do veteranov in njihovih družinskih članov, se ni obotavljal. Z veseljem si je nadel kostum superjunaka. Vse za spodbudo otrok in mladih, ki so izgubili enega od staršev.

“Božič je čas, ko zelo pogrešamo svoje ljubljene. In to je v redu. Včasih se počutiš krivega, ker se zabavaš brez staršev. Tukaj sem, da vas pomirim, da naši starši želijo, da se zabavamo. Je to jasno? Zato se ne počuti krivega. Imaš vso pravico uživati, kot še nikoli do sedaj, še posebej pa v skupnosti Scottyjevih malih vojakov. Zato le pojdi tja, zabavaj se in imej blagoslovljen božič”, so besede 38-letnega princa Harryja.
princ harry superman
Foto: Posnetek zaslona
Kot del naloge na zabavi so otrokom povedali, da želijo kriminalci uničiti božič. Njihova naloga je bila, da jih “premagajo”. “Uporabite svoj skupinski duh, svoje možgane in mišice in naredi prav to. Poišči jih in ne dovoli, da uničijo božič”, je ukazal Harry.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: