Po otroški body na spletno stran Nacionalna tiskovna agencija?

Nacionalna tiskovna agencija je spletna stran, ki naj bi bila protiutež STA. Na njihovi spletni strani obstaja tudi spletna trgovina, kjer lahko kupite celo otroški body!

Politične stranke se ves čas borijo za uravnoteženost na medijskem prostoru.  S tem namenom je po besedah desnih strank nastala Nacionalna tiskovna agencija. Ta naj bi bila protiutež Slovenski tiskovni agenciji, za katero je znano, da je v sporu z aktualno oblastjo.

Nacionalna tiskovna agencija tako na spletu poudarja, da so njihova vodila neodvisnost, nepristranskost ter transparentnost. Po dozdajšnji strukturi spletne strani bodo objavljali novice iz Slovenije in sveta, pisali bodo o škandalih ter objavljali kolumne in podcaste. Za razliko od drugih tiskovnih agencij pa imajo tudi svojevrstno spletno trgovino.

Nacionalna tiskovna agencija ima spletno trgovino, kupite lahko celo otroški body

Spletna trgovina, ki je del spletne strani Nacionalne tiskovne agencije ne bi bila prav nič nenavadna, če bi bilo tam denimo mogoče kupiti žetone za nakup celotnih člankov ali pa mesečno naročnino na novice, ki jih objavljajo. Na omenjeni spletni strani lahko v trgovini kupite otroške body za deklice v roza barvi ter za dečke v črni barvi.

nacionalna tiskovna agencija otroški body
Foto: posnetek zaslona – NTA
Oglasi

Čeprav lahko v specializiranih otroških trgovinah kupimo otroške bodyje za pet do deset evrov, pa v spletni trgovini, ki jo upravlja Nacionalna tiskovna agencija, otroški body kupite za 19,90 evra.

Poleg tega lahko v njihovi spletni trgovini najdete tudi majice, zaščitne maske, dežnike in skodelice za kavo. Lahko bi rekli, da so to popolnoma običajni izdelki v številnih spletnih trgovinah. Dejstvo pa je, da naj bi bil glavni namen omenjene spletne strani podajanje kredibilnih novic.

S spletno stranjo Nacionalna tiskovna agencija sicer upravlja Phronesis – Inštitut za demokratizacijo govora Maribor, katerega glavna SKD dejavnost je J63.910 – (Dejavnost tiskovnih agencij). Po podatkih portala Bizi.si je bil inštitut v register poslovnih subjektov vpisan 16. februarja letos.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: