Očka iz Maribora, ki je ostal sam s 4-mesečno dojenčico, potrebuje pomoč

Dojenčica potrebuje oblačilca, plenice in druge pripomočke, pa tudi kak evro bi prišel prav, poroča spletni portal Maribor24.si.

Pred dnevi je na Facebooku zaokrožil ganljiv zapis o mladem očku, ki je ostal sam s 4-mesečno dojenčico in potrebuje pomoč v obliki oblačil, plenic in drugih stvari, ki jih potrebuje dojenčica. Pomoč zbirajo v okrepčevalnici Vagon na Partizanski cesti 50. Več informacij spodaj.

Foto: printscreen Facebook

Ko slišiš zgodbo, ostaneš brez besed

Objavljamo zapis s facebooka v celoti:

“Dragi vsi, ki pomagate fantu, ki je ostal sam z 4 mesečno punčko. Fant je voziček že dobil. Veliko vas je ponudilo voziček- hvala! Potrebujejo se torej oblačila, plenice,… Okrepčevalnica Vagon, Partizanska cesta 50, 2000 Maribor. Stvari pustite tam! Če bo želel kdo pomagati finančno, lahko vpraša v lokalu kako je z tem. Če bo dobil sredstva na TRR, bo to iz oči socialne šteto kot dohodek, kar pa zanj ne bo dobro. Veliko se vas je odzvalo ❤❤❤… Bo pa lepo, tudi v prihodnje pomisliti nanj in puncko- saj veste otroci rastejo hitro in puncka bo potrebovala tudi večje stvari. Zmeraj se najdemo dobri ljudje in vse se vrne nazaj ❤❤❤

KOPIRAM!!

Prosim nujno preberite-če ima kdo cotike za punčko in bi jih od srca ❤❤❤podaril. Namreč ati je ostal sam z punčko Zojo in je zelo potreben naše pomoči. Dojenčica je stara komaj štiri mesece. Zgodbo v celoti ne morem delit z vami vsemi,povem pa lahko ,da je zelo žalostna. Ko slišiš to zgodbo ostaneš odprtih ust,jokaš kot dež,kožo pa imaš ves čas naježeno. Prosim vas,ce karkoli ne potrebujete podarimo temu fantu,očetu,ki ostal sam z svojo punčko. Rabi le cotike je ves objokan povedal. Pa kak voziček za vozit. Če ima kdo srce naj pomaga. Lahko dostavite sami do Okrepcevalnice Vlakec ,Partizanska cesta 50 2000 Maribor. Ati bo vesel vsakega koščka oblačil. Hvala vsem,ki boste pomagali ateju in njegovi Zojiki. ????☹?????prosim ,da delite to zgodboooooo. Hvala…………………..Silva Kerin shared a post. Yesterday”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: