Neymar šokiran – fant njegove mame je bil v vezi z moškim

Neymar je po poročanju tujih medijev v šoku, ko je izvedel za skrivnostno preteklost partnerja njegove mame. Fant Neymarjeve mame je bil namreč v daljši vezi z moškim.

Neymar je izvedel, da je bil šokiran, ko je v javnost prišlo razkritje brazilske novinarke Fabie Oliviera. Slednja je namreč prišla do informacij, da je bil mamin fant, 22-letni Tiag Ramos od leta 2017 do konca leta 2018 v intimni vezi z moškim.

neymar

Mamin fant je od nogometaša Neymarja mlajši kar ŠEST let!

Neymarjeva mama Nadine Gonçalves je od partnerja Tiaga starejša kar trideset let. 52-letnica sicer pravi, da je našla ljubezen svojega življenja. O tem govori tudi govorica njunih teles na fotografijah, ki jih objavljata na socialnih omrežjih. Tiago je sicer “gamer” ter model, zna pa se zgoditi, da bo postal celo Neymarjev očim, glede nato, kako srečna sta zaljubljenca.

View this post on Instagram

Sol e praia 😜🥵

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on

Tudi nekdanji Tiagov partner šokiran

Tiago je bil pred vezo z Nadine v vezah s številnimi moškimi. Eden izmed njih je bil Mauro, Neymarjev osebni kuhar. Na seznamu Tiagovih ljubimcev so se znašli še brazilski igralec Carlinhos, bogataš Eduardo Pereira te marketinški strokovnjak Irinaldo Oliver.

Nekdanji Tiagov partner in marketinški strokovnjak Irinaldo Oliver priznava, da se mu je večkrat dozdevalo, da fant gleda tudi za dekleti. Kljub tem opažanjem, ga nikoli ni videl z nobeno. Ob tem je za brazilski časopis O Dia še povedal, da je bil precej šokiran, ko je o novi zvezi nekdanjega partnerja prebral v medijih. Telefon mu, kot je dejal novinarjem, zdaj neprestano zvoni.

ew
Foto: Twitter

Še eden izmed nekdanjih Tiagovih partnerjev, bogataš Pereira pa je kot kaže fanta kar nekaj časa držal v svoji družbi. Kupil mu je namreč vilo ter številne drage avtomobile, po informacijah novinarke brazilske Oliviere pa bi se morala Tiago in Pereira celo poročiti. No, to tega poročnega slavja ni in najbrž tudi nikoli ne bo prišlo.

Preberite tudi: Denise Dame javno razkrila s katerimi estradniki je spala! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •