Minister Aleš Hojs je objavil pismo, ki ga je prejel, a je nekaj nenavadno?

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs je na Twitterju objavil pismo, ki ga je prejel od udeleženca petkovega shoda. V oči pa je enemu izmed komentatorjev na socialnih omrežjih padlo (vsaj) eno dejstvo.

Vsebine pisma, ki si jo lahko preberete na sliki spodaj, ne bomo posebej izpostavljali. Na kratko lahko povzamemo, da je Robert Janec, udeleženec petkovega shoda pojasnil svoj pogled na ravnanje policistov. Zapisal je tudi, da sam ni kršil javnega reda in miru in se v nadaljnjem policijskem postopku tudi ni upiral.

pismo minister aleš hojs
Foto: posnetek zaslona

Pismo je Janec zaključil s poudarkom na to, da je pismo poslal tudi generalnemu direktorju policije, g. Antonu Olaju. Do tega trenutka vse lepo in prav. Razumemo, da je bilo pismo poslano g. Olaju, ob čemer lahko predvidevamo, da je pismo, za katerega bi se sicer spodobilo, da bi bilo podpisano, bilo poslano tudi ministru Hojsu.

pismo minister aleš hojs
Vsebina pisma, ki ga je minister Aleš Hojs objavil na Twitter profilu. Foto: posnetek zaslona
pismo minister aleš hojs
Vsebina pisma, ki ga je minister Aleš Hojs objavil na Twitter profilu. Foto: posnetek zaslona

Komentatorju na Facebooku pa je v oči padlo predvsem dejstvo, da pismo ni prepognjeno.

komentar fb
Foto: posnetek zaslona

V kolikor bi bilo poslano po pošti bi imelo vsaj en, če ne dva prepogiba, zgornje pismo pa prepogibov nima. Po tem lahko kvečjemu sklepamo, da je bilo pismo poslano po elektronski pošti (glede na to, da ni niti podpisano) in ga je minister Hojs natisnil, da ga je lahko delil z javnostjo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: