Čeprav se kraljevi otrok niti ni rodil, ima Meghan Markle nove zahteve, s katerimi pritiska na princa Harrya.

Foto: Vanityfair
Oglasi

Kot pišejo britanski mediji, je v javnost prišla novica, da je stanovanje v katerem sedaj živita vojvoda in vojvodinja Susseška zelo majhno, nekdanja igralka Meghan Markle ne želi živeti v tako “skromnem” stanovanju s svojimi otroki.

Mediji poročajo, da sta v iskanju novega gnezda, vendar si želita ostati tukaj kjer sta, v Kensingtonski palači, saj ima ta zanju zelo velik pomen. Princ Harry je ravno tukaj zaročil svojo Meghan. Kensingtonska palača ima zares ogromno prostora in bi lahko kot kaže brez problema živela tukaj, vendar se zaplete pri nekaterih zahtevah tega kraljevega para.

Želita namreč živeti v predelu palače, kjer sedaj živi princ Richard – vojvoda Gloucester s soprogo Brigitte. Ta menda nočeta odstopiti od pogojev, saj sta polnopravna člana kraljeve družine in še vedno opravljata svoje naloge. Poleg tega jima je to stanovanje podarila prav kraljica.

Aerial view of Kensington Palace, London. (Photo by Andrew Parsons – PA Images/PA Images via Getty Images)

To je seveda razlog, zakaj se hoče kraljevi par – Meghan Markle in princ Harry preseliti. Vir blizu kraljeve palače je povedal, da se še ne vedo kaj bosta storila, niti kam bosta odšla. No, vsekakor pa so zahteve Meghan Markle postale vedno hujše.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: