Javno spregovorila žena Oliverja Dragojevića

Splitski dnevnik je pretekli teden na spletu razširil lažno novico o smrti legende hrvaške glasbe – Oliverju Dragojeviću. Že po nekaj urah se je izkazalo, da gre za izmišljeno novico, zdaj pa je o pevcu spregovorila njegova žena.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Oglasi

Lažna novica se je na spletu razširila kot požar in je bila zato kasneje s spleta tudi umanknjena. Posledice so za družino kljub temu travmatične, saj so pri Splitskem dnevniku pokopali živega človeka. Vest o Dragojevićevi smrti je sicer kot “Neuradno novico z Onkologije” objavila novinarka Jelena Šarić.

Ivana Runjić je hči Oliverjevega pokojnega prijatelja Zdenka Runjića. Foto: Instagram

Na novico se je prva na Facebooku ogorčeno odzvala Ivana Runjić, hči Dragojevićevega pokojnega prijatelja Zdenka Runjića: “Naj se ve, da za tako novico stoji človek. Tu je odgovorna urednica portala, za katerega do zdaj nihče ni slišal in je objavila vest dneva. To je pisala konkretna oseba in konkretna oseba je to objavila. Nositi moraš odgovornost, če si glavni urednik. Odgovoren moraš biti za to, kar objavljaš!”

Na fotografiji: Oliver in žena Vesna. Foto: Jadran Babic

Na spletu se je javila tudi žena Oliverja Dragojevića, Vesna Dragojević: “Če je kdo zanesljiv vir informacij, sem to jaz. Oliver se dobro drži in ni življenjsko ogrožen! Hvala za nepozaben večer, ki so nam ga pripravili. Nam in medicinskemu osebju. Bil je šok, ki so ga doživeli naši prijatelji in moja družina v Dubrovniku.”

Ob tem je Vesna Dragojević še dodala: “Ivana, hvala ti. Rada bi videla obraze ljudi brez kančka empatije.” Zahvala Vesne se je nanašala na objavo Ivane Runjić.

Preberite tudi: URADNO: Novica o Dragojevićevi smrti je LAŽ!

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: