Denise Dame javno razkrila s katerimi estradniki je spala!

Denise Dame je ponovno šokirala Slovenijo. Tokrat z izpovednim vlogom. V njem razkriva, kateri estradniki, oziroma po besedah Denise Dame “trofeje”, so ji grele posteljo.

Med imeni, ki jih razkriva Denise Dame je precej takšnih, ki jih pozna praktično vsakdo izmed nas. Že v začetku starleta priznava, da je imela zelo vroče trenutke tudi z estradnikom, ki je imel tedaj doma ženo in otroke, a se mu kljub temu ni mogla upreti. S tem razlogom je po besedah črnolaske dotični znani Slovenec celo kupil stanovanje na lokaciji v bližini, kjer imajo številni slovenski glasbeniki vaje, da sta se lahko videvala in uživala v vročih trenutkih.

Vsak vikend je bil po besedah Denise v tem stanovanju razvrat v stilu “sex, droge in rock&roll”. Tja naj bi prihajali številni moški, glasbeniki ter drugi estradniki.

Denise sicer v videu izjavi, da ne želi razkriti vseh skrivnosti. Ne zaradi ljudi, o katerih govori, pač pa zaradi bojazni, da bi bi ji YouTube odstranil video.

Provokativna starleta v videu še omenja, da je imela vroče transspolno zabavico. Starleta pa med tudi dodaja, da je imela vroče urice z eno bolj poznanih slovenskih manekenk. Katera imena je gospodična Dame razkrila v videu, ki si ga je do trenutka pisanja tega članka ogledalo že skoraj 15.000 ljudi, preverite sami.

Preberite tudi: DOSEGLA DNO? Denise Dame se posmehuje ljudem na socialnem dnu! 

V javnosti dviguje prah že od leta 2017

Provokativna Korošica je svoj YouTube kanal odprla pred nekaj manj kot tremi leti, natančneje 28. aprila 2017. Trenutno tako njenim objavam samo na video platformi YouTube sledi 20.800 ljudi. Čeprav so se sprva Slovenci njenim objavam posmehovali in se zgražali nad vsebino, se je “zvezdnica” počasi a vztrajno prebijala na sceno. Denise, ki trenutno sicer živi v Londonu, s svojimi komentarji dviguje prah in v zadrego spravlja številne znane Slovence.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: