Bliža se koncertna turneja v spomin na Oliverja Dragojevića

Najbolj zaželeni koncerti letošnjega leta so zagotovo koncerti v spomin na Oliverja Dragojevića, saj je omenjena turneja že štiri tedne na prvem mestu po prodaji vstopnic v Sloveniji. Turneja v spomin na Oliverja Dragojevića, ki se bo zgodila v sedmih slovenskih mestih, je ponekod že skoraj razprodana.

Oglasi

Tako je že skoraj nemogoče dobiti vstopnico za koncerta v Mariboru in Slovenj Gradcu, v drugih mestih pa je situacija podobna, zato svetujemo da pohitite z nakupom vstopnice, če si želite ogledati edinstveno turnejo, kjer bodo številni glasbeni velikani zapeli najlepše Oliverjeve in dalmatinske melodije. Koncert v Ljubljani bo prvi v sklopu turneje, zato si zagotovite sedež v hali Tivoli, 9. novembra ob 20. uri, dan kasneje pa bo koncert v dvorani tabor v Mariboru.

Družina Oliverja Dragojevića želela, da bi se lahko njegovi oboževalci poslovili od njega in njegovih večnih melodij, na način, kot bi to želel Oliver. Število vstopnic za turnejo je  seveda omejeno, zato bo zagotovo velik prestiž imeti vstopnico in doživeti koncert, ki bo nosil naslov Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmi. Le te bodo prepevali njegovi najbližji prijatelji s katerimi je Oliver Dragojević, za časa svojega življenja in bogate glasbene kariere, navezal pristne človeške in prijateljske odnose. To so Petar Grašo, Tony Cetinski, Davor Radolfi, Tereza Kesovija, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Klapa Cambi, Klapa Bonaca, Jure Brkljača, Danijela in skupina Dupini.

Organizacija turneje je v rokah ekipe, ki je Oliverju dolga leta redno organizirala koncerte v Sloveniji, PR in promocijo pa so zaupali znani piarovki Kaly Kolonič, ki že 20 let skrbi za največja imena v širši regiji. »To je velik in predvsem lep ter emocionalen projekt, za katerim stoji družina Oliverja Dragojevića«, nam je zaupala organizacijska ekipa. Besede je potrdil tudi Oliverjev sin Davor Dragojević, ki je v imenu družine Dragojević povedal: »S tem projektom, ki se začne že 9. novembra s koncertom v Ljubljani, želimo kot družina Oliverja Dragojevića slovenski publiki omogočiti, da doživijo Oliverjeve pesmi še enkrat, saj vemo, da so ga imeli Slovenci neizmerno radi, on pa je imel rad Slovence. Prav zato smo za organizacijo izbrali ekipo, ki je dolga leta sodelovala z njim.«

Na odru bodo nastopajoče spremljali Dupini, ki so spremljali Oliverja več kot 25 let. Goran Franić- Njoko iz Dupinov je zaupal: »Turneja je bila sicer dogovorjena že pred leti in bi se morala zgoditi dve leti nazaj, seveda skupaj z Oliverjem. Zaradi Oliverjeve bolezni smo se nato odločili, da turnejo prestavimo na takrat, ko bo okreval. Ampak to se na veliko žalost vseh nas ni zgodilo.«

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: