AVICII: To so bile zadnje njegove besede!

“Dragi Tim, čakala sem, da me nekdo zbudi, da mi pove, da je to le neokusna šala ali grozna napaka. Mislim, da sem končno dojela, da te ne bom nikoli več videla”, so začetne besede pisma pokojnemu DJ-ju v Aviciiju od manekenke Terese Kacerove (25).

Češka manekenka Tereza Kacerova. Foto: Instagram

Dva tedna po smrti enega najbolj znanih in priljubljenih DJ-jev v zgodovini, je njegova skrivna zaročenka objavila pismo, v katerem se je javno izpovedala.

Avicii je veliko premoženja v preteklosti podaril v dobrodelne namene

Prvih nekaj dni po smrti sem v sebi iskala resnico, ali je to, kar se dogaja, sploh res – je povedala manekenka o švedskemu glasbeniku, ki ji je v zadnjem sporočilu SMS napisal: Ljubim te.

Življenje brez Aviciija se je ustavilo, pravi manekenka in dodaja, da bo za švedskim glasbenikom v njenem življenju ostala velika praznina.

“Nikoli več se ne bom zbudila z glavo na tvojih prsih in vsako jutro, ko se zbudim iz sanj, mi srce močno razbija. Ali mi bije za naju oba?”, se sprašuje manekenka.

Ameriški tabloidni portal TMZ poroča, da je Avicii umrl zaradi izgube krvi. Glasbenik je samomomor namreč storil tako, da se je porezal s steklom.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: