Antonija Šola posnela pesem v slovenskem jeziku

Priljubljena hrvaška pevka Antonija Šola je priredila slovensko pesem Isto ime, ki jo v originalu izvaja skupina Sopranos.

Antoniji je bila pesem Isto ime že dolgo časa všeč in ko je to omenila svoji piarovki Kaly Kolonič je brez oklevanja poklicala svojega prijatelja Frenka Novo in se manj kot v minuti dogovorila za sodelovanje. Že čez nekaj dni je Antonija predstavila pesem v slovenskem jeziku skupaj s Sopranos v Cvetličarni na Največjem spoznavnem žuru.

Pesem je Antonijo celo tako zelo prevzela, da je napisala in posnela tudi hrvaško verzijo Dan za ljubav in jo že lansirala na radio, videospot pa bo posnela konec tega meseca. Sopranos, ki so neke vrste slovenski superband, saj je sestavljen iz skupin Babilon, Bepop in dueta Zibelnik, med najbolj vidnimi člani pa sta Frenk Nova in Alenka Husić, so nad sodelovanjem navdušeni.

»A se pošraufava?« je stavek, ki je bil ta večer najbrž izrečen skoraj največkrat. Vsak obiskovalec je namreč že ob prihodu dobil svojo matico ali vijak, glavna naloga večera pa je bila, da se najdeta dva, ki »pašeta« skupaj. Seveda pa brez nalepk s najljubšimi interesi ni šlo – interesi so odlična iztočnica za prebijanje ledu, zato je vsak izbral 2 svoja interesa in nato iskal simpatijo, s katero si te interese deli.

Rado Mulej razkrival svoje osvajalske prigode, Svetlana pokazala svoje (plesne) gibe

Celoten večer sta povezovala energičen in morda nekoliko nenavaden par – Rado Mulej in Svetlana Cigoj. On je brez dlake na jeziku obiskovalcem razkrival svoje osvajalske prigode in podal številne nasvete, kako v tistem trenutku osvojiti simpatijo. Ona pa je jasno pokazala, da ji gre slovenščina vse boljše, a še bolj nas je navdušila s svojimi plesnimi gibi. Skupaj sta novonastalim parom podelila številne nagrade.

»Spontano« skupine Sopranos in »Tvoja« Antonije Šola poskrbela za zaljubljene poglede

Za glavno glasbeno dogajanje večera so poskrbeli skupina Sopranos in posebna gostja hrvaška pevka Antonija Šola. Sopranos so s svojim energičnim nastopom na plesišče spravili vse obiskovalce in na obraze priklicali številne nasmehe. Nastalo je ogromno plesnih parov, ki so se vrteli na ritme zimzelenih melodij in se s svojimi plesnimi koraki malce pohvalili pred svojo simpatijo. Nova skladba »Spontano« skupine Sopranos in balada »Tvoja« Antonije Šola pa sta na marsikaterem obrazu pričarala tudi malce zaljubljene poglede. »Zelo sem uživala v nastopu v živo ob Sopranosih in Frenku Novi. Vzdušje je bilo odlično in upam, da bomo vse skupaj kmalu ponovili. Vse smo presenetili s slovensko izvedbo moje pesmi »Isto ime«, moja nova pesem »Tvoja« pa je bila s strani občinstva odlično sprejeta. Sopranosi so poskrbeli še za nekaj več ritma in skupaj smo razplesali Cvetličarno! Hvala organizatorjem dogodka spletnemu portalu ona-on.com in vsem prisotnim seveda,« je povedala Antonija Šola.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: